閃避球-凌峯生活小記

2019.07.26

閃避球唔單單係一個運動, 除左帶到比你做運動既樂趣之外,更帶比你一班朋友仔。係張相入面有些人是在凌峯建立前就已經係到、有些人是其他球會/學校既朋友仔、有些人是新加入的朋友、又有些人是朋友的朋友。閃避球就是讓人與人之間相連, 能成為隊友, 生活在同一間球會中的緣份更不容易, 球會總是會人去留返, 能夠堅持到最後真不容易, 堅持一個運動更不容易。感謝各位球員一直打閃避球, 凌峯/閃避球有你們真好。

#凌峯體藝
#”由凌開始, 登上高峯”
#閃避球 #凌峯閃避球 #船P #閃避球-凌峯生活小記

Author: 凌峯體藝

凌峯體藝成立於2015年, 致力在閃避球/躲避盤/旱地冰球界培育人材以及體壇新星, 並且欲意將不同新興運動對大眾推廣, 吸引更多人參與!!!

發表迴響

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料